Wie spreek jij vandaag?

Begin met inspireren. Sluit je aan bij een fantastisch team van consulenten. Dit is hét platform waar consulenten coaching bieden op allerlei gebieden. Van persoonlijke ontwikkeling, coaching, advies, spiritualiteit of simpelweg een luisterend oor. Het is aan jou hoe en wanneer je werkt. Bepaal zelf je uren en je tarief. Je werkt voor jezelf, vanuit huis, online en dit kan vanaf elke plek in de wereld zijn. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een pc, laptop of tablet. Een vaste telefoon mag, maar is niet noodzakelijk. Want alles kan via het web verlopen. Alle talen zijn welkom.

Bereken jouw inkomstenTotale inkomsten:
0

Jouw inkomsten?

Je inkomsten hangen af van de hoeveelheid werk die je verricht. Jij bepaalt je eigen tarief. De kosten voor het platform zijn altijd minimaal en duidelijk.

Administratie?

Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, dat verloopt volledig automatisch. De administratie worden automatisch opgesteld en aan het einde van de maand ontvang je een samenvatting van de maand.

Beschikbare diensten

Telefoon

Voer telefoongesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Bellen kan via het web, via pc, laptop of tablet. Kan ook via vaste lijn!

Chat

Voer chatgesprekken met klanten. Bepaal zelf je tarief per minuut. Chatten kan via pc, laptop of tablet.

Mail consult

Beantwoord een mailconsult van klanten, waarbij je zelf het tarief bepaalt voor de beantwoording. Dit kan via pc, laptop of tablet.

Start vandaag

Aanmelden als consulent.  Als het hier bovenstaande jou aanstaat. En je hebt de calculator gebruikt om uit te rekenen wat je verdiensten kunnen zijn. Je bent ergens in gespecialiseerd? Hetzij in ondersteuning van mensen, kinderen. Ervaring of diploma op gebied van liefde & relaties. Je werkt in de zorg, sociale sector. Je bent spiritueel coach, counselor, therapeut. Medium, paragnost met spirituele en paranormale gaven. En je wilt graag op een laagdrempelige manier jouw kennis, wijsheid en ervaring meegeven. Aan mensen in nood, die met zichzelf zijn vastgelopen? In een relatie zitten en het niet meer weten. Er kunt zijn als luisterend oor.

Je hebt daarnaast wat uren die je vanuit huis zou kunnen werken? Waarbij je je eigen tijd en tarief bepaalt. Maar vooral jouw passie wilt inzetten, klaarstaan voor de medemens? Solliciteer dan bij Topconsulenten. Aanmelden als consulent, we zien je reactie graag binnenkomen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    captcha